Blog

En million leste sider

Yohoo! Nå har vi passert 1 million leste sider i Lesemeister. Tusen takk til alle flinke elever og lærere som har lest.

Nasjonalt lesedøgn – vinn klassesett med iPad

Ein av våre gode samarbeidspartnarar, Samlaget, skipar til nasjonal lesekonkurranse på Lesemeister 25. april. Flotte premiar! Meld deg på og les meir her: https://www.facebook.com/lesedogn/

Vi i Lesemeister skal snakke om leseglede på www.digitalkompetanse.no

Vi i Lesemeister skal snakke om leseglede på www.digitalkompetanse.no i Sandfjord som starter nå på mandag. Senere i vår kommer konferansen til Trondheim og Bergen. Vi er med der også, klar til å møte engasjerte skolefolk!

Møhlenpris skole i Bergen bruker Lesemeister

Møhlenpris skole i Bergen bruker Lesemeister Om du er så heldig å være BA abonnent, kan du lese om hva avisen skriver om Møhlenpris og Lesemeister her: https://www.ba.no/…/gr-ndere-gjor-det-goyere-a…/s/5-8-730603 Jobber du på skole og vil prøve Lesemeister GRATIS? Sjekk ut www.lesemeister.no

Ny lærarrettleiing/lærerveiledning

Sjå lærarrettleiinga her: http://lesemeister.no/om-lesemeister/   Lesemeister har fått ny lærarrettleiing både på nynorsk og bokmål. Her kan de sjå skjermbilete og lesa om alle funksjonane i Lesemeister. Vi vil og oppdatera med konkrete døme på korleis læraren kan nytta Lesemeister i undervisninga etter kvart. God leseøkt:-)

Lesemeister har åpent i jula 😇

Lesemeister har åpent i jula 😇   Skolen er stengt i jula, og elever/lærere/skoleadministrasjon tar seg et velfortjent pust i bakken. Vi som jobber med Lesemeister tar oss også litt ferie. Ikke så gøy å være på jobb uten dere:-)   Men Lesemeister-tjenesten er selvfølgelig åpen hele jula for alle lærere og elever som bruker … Continue reading “Lesemeister har åpent i jula 😇”

Stortinget bevilger 50 millioner til digitale læremiddel i 2018

En fantastisk nyhet for skoler som er opptatt av digitale læremiddel! Stortinget har besluttet 50 millioner i tilskudd til innkjøp av digitale læremiddel i grunnopplæringen for 2018. Skal bli spennende å se hvordan denne ordningen blir i praksis. Det som virker sikkert er at tilskudd skal være styrt av etterspørselen til skoler og kommuner   … Continue reading “Stortinget bevilger 50 millioner til digitale læremiddel i 2018”

Presentasjon av Samlaget

Vi samarbeidar med fleire flinke forlag som bidrar med digitale bøker til Lesemeister. I dag vil vi presentere www.samlaget.no, som står for dei aller fleste nynorsktitlane: Det Norske Samlaget er eit kultur- og kunnskapsforlag som gir ut litteratur på nynorsk og norske målføre. Vi gir ut omlag 100 titlar kvart år av norsk og omsett skjønnlitteratur, … Continue reading “Presentasjon av Samlaget”

Spennende konferanse om digital læring på Knappskog Skole

Den digitale spydspissen i Fjell kommune, Knappskog Skole, inviterer til spennende konferanse om digital læring. Vi i Lesemeister skal bidra med foredrag og workshop. https://www.facebook.com/events/373682199744405/

Stange Skole – Vinner av Lesemeister-konkurranse på settdagene.no 2017

Gratulerer! Gratulerer så mye til Stange skole og lærer Annemieke Paulsen som vant ett års gratis bruk av Lesemeister på SETTdagene i Lillestrøm forrige uke. Vi i Lesemeister håper elevene på Stange skole får glede av dette og at de leser mye og ofte fremover. Skal bli gøy å følge med dere!