Blog

Ny lærarrettleiing/lærerveiledning

Sjå lærarrettleiinga her: http://lesemeister.no/om-lesemeister/   Lesemeister har fått ny lærarrettleiing både på nynorsk og bokmål. Her kan de sjå skjermbilete og lesa om alle funksjonane i Lesemeister. Vi vil og oppdatera med konkrete døme på korleis læraren kan nytta Lesemeister i undervisninga etter kvart. God leseøkt:-)

Lesemeister har åpent i jula 😇

Lesemeister har åpent i jula 😇   Skolen er stengt i jula, og elever/lærere/skoleadministrasjon tar seg et velfortjent pust i bakken. Vi som jobber med Lesemeister tar oss også litt ferie. Ikke så gøy å være på jobb uten dere:-)   Men Lesemeister-tjenesten er selvfølgelig åpen hele jula for alle lærere og elever som bruker … Continue reading “Lesemeister har åpent i jula 😇”

Stortinget bevilger 50 millioner til digitale læremiddel i 2018

En fantastisk nyhet for skoler som er opptatt av digitale læremiddel! Stortinget har besluttet 50 millioner i tilskudd til innkjøp av digitale læremiddel i grunnopplæringen for 2018. Skal bli spennende å se hvordan denne ordningen blir i praksis. Det som virker sikkert er at tilskudd skal være styrt av etterspørselen til skoler og kommuner   … Continue reading “Stortinget bevilger 50 millioner til digitale læremiddel i 2018”

Presentasjon av Samlaget

Vi samarbeidar med fleire flinke forlag som bidrar med digitale bøker til Lesemeister. I dag vil vi presentere www.samlaget.no, som står for dei aller fleste nynorsktitlane: Det Norske Samlaget er eit kultur- og kunnskapsforlag som gir ut litteratur på nynorsk og norske målføre. Vi gir ut omlag 100 titlar kvart år av norsk og omsett skjønnlitteratur, … Continue reading “Presentasjon av Samlaget”

Spennende konferanse om digital læring på Knappskog Skole

Den digitale spydspissen i Fjell kommune, Knappskog Skole, inviterer til spennende konferanse om digital læring. Vi i Lesemeister skal bidra med foredrag og workshop. https://www.facebook.com/events/373682199744405/

Stange Skole – Vinner av Lesemeister-konkurranse på settdagene.no 2017

Gratulerer! Gratulerer så mye til Stange skole og lærer Annemieke Paulsen som vant ett års gratis bruk av Lesemeister på SETTdagene i Lillestrøm forrige uke. Vi i Lesemeister håper elevene på Stange skole får glede av dette og at de leser mye og ofte fremover. Skal bli gøy å følge med dere!

Lesemeister bidrar ved Master Classes på settdagene.no 2017

Nå har vi i Lesemeister nettopp bidratt på «Master classes – Språk» her på settdagene.no. Flott innlegg av Monica Berntsen fra Knappskog skule om hvordan de bruker Lesemeister i praksis

Hvor godt kjenner du bøkene i Lesemeister?

Hvor godt kjenner du bøkene i Lesemeister? Her er noen fakta per 24.november: – 233 bøker (og flere er på vei) – 123 på nynorsk og 97 på bokmål – Bøker som passer for 1.-8. klasse – 123 bøker med lyd og 110 uten lyd – Bøker fra forlagene Samlaget, GAN Aschehoug, Aschehoug & Co, … Continue reading “Hvor godt kjenner du bøkene i Lesemeister?”

Møt oss på www.settdagene.no

Møt oss på http://www.settdagene.com 29.-30. november i Lillestrøm. Da skal vi i Lesemeister har egen stand. Kom innom og ta en prat med oss og prøv Lesemeister appen. Så skal vi vise hvor gøy det kan være å lese! Vi skal også bidra på SETT Masterclasses der dyktige lærere forteller hvordan de digitale læremidlene Clarify, Creaza og Lesemeister kan benyttes i språkopplæring. Dette blir … Continue reading “Møt oss på www.settdagene.no”

Vi stenger for test av Lesemeister

Vi stenger for test av Lesemeister I dag stenger vi for periode der alle skoler i Norge har hatt muligheten til å hjelpe oss med å prøve ut Lesemeister. Tusen takk for hjelpen og alle tilbakemeldinger! Over en halv million sider er lest. Merk at kunder og skoler som har bestilt “Prøv gratis” for en … Continue reading “Vi stenger for test av Lesemeister”